BEROL LAVASTOVIGLIE

BEROL LAVASTOVIGLIE

Eshte nje detergjent i koncentruar i lengeshem me fuqit te larte pastrimi, per larjen e eneve, pjatave dhe gotave ne uje te zbutur ose fortesi deri ne 15 ° F. per makina pjatalarese me larje me cikel te shkurter. BEROL LAVASTOVIGLIE ne saje te komponenteve te tij te vecante parandalon formimin e smercit ne makine.

Category:

Description

PËRDORIMI DHE DOZA:

Perdoret vetem ne makinat profesionale te pastrimit sipas udhezimeve te prodhuesit. Ne rastin e makinave me dozim automatik, rregulloni mekanizmin ne menyre qe te marre dozen e rekomanduar per liter të ujit te treguar ne tabele.

Forcia e  UJIT (ne grade frengjisht) 15-25 ° F SUP-25 ° F

 

UJI I BUTE I MESEM I FORTE
2g/lit 3g/lit 4g/lit