Showing all 8 results

BEROL ANTICALCARE

BEROL ANTICALCARE

Solucion per nje trajtim te vecante, qe perdoret ne pjatalaresen dhe lavatricen tuaj. Ky trajtim behet çdo 6 muaj per te eliminuar krejtesisht te gjithe kriprat gelqerore nga tubat, filtrat, rezistencat brenda makines larese. Kryen veprim te menjehershem. Shkrin kriprat e gelqeres  ne tubat e holle, ndihmon ne ruajtjen e pajisjeve, dhe rikthen efikasitetin e tyre.

 

BEROL BANJO

BEROL BANJO

Anticalcare eshte nje detergjent per pastrim ditor te hidrosanitareve ne banjo. Eshte ideal per eliminimin e shpejte te papastertive te perditshme. Heq smercin dhe papastertite qe vendosen ne siperfaqe duke i lene ato te shndriteshme. Arome e saj le ndjesi te pastertise në mjedis.

BEROL BRILLANTANTE

L10.00L30.00

BEROL BRILLANTANTE

Solucion shkelqyes per shpelarjen perfundimtare te eneve ne makina pjatalarese per perdorim profesional.  Lehteson tharjen, shmang formimin enjollave ne ene te ndryshme, i pershtatshem per ujra te cdo lloji fortesie.

BEROL DETERGENTE SGRASSANTE

BEROL DETERGENTE SGRASSANTE

Pastrues I forte dhe efikas per eleminimin e papastertive nga yndyrnat ushqimore. Gjen perdorim ne bare, restorante, hotele, mensat, etj dhe industriu shqimore. Produkt i udhezueshem te perdoret direkt ose I holluar ne varesi te papastertive. Duhet ta lejme te veproje disa minuta, pastaj ta shperlajme me uje.

BEROL LAVAPIATTI

BEROL LAVAPIATTI

Detergjent koncentrat I lengshem, pastrues per larje manuale te eneve me arome limoni.

BEROL LAVASTOVIGLIE

BEROL LAVASTOVIGLIE

Eshte nje detergjent i koncentruar i lengeshem me fuqit te larte pastrimi, per larjen e eneve, pjatave dhe gotave ne uje te zbutur ose fortesi deri ne 15 ° F. per makina pjatalarese me larje me cikel te shkurter. BEROL LAVASTOVIGLIE ne saje te komponenteve te tij te vecante parandalon formimin e smercit ne makine.

DETERGENTI PROFESIONAL MULTIPURPOSE

DETERGENTI PROFESIONAL MULTIPURPOSE

Eshte nje detergjent per pastrimin  e dritareve, Objekte Kristali, Pasqyrat, Qeramike, Laminat, Plastike te ndotura nga papasterite. Gjeni zgjidhjen e shpejte per eleminimin e papastertive, duke mos lene shenja ne siperfaqe.

Pastrues Yndyre per Furra dhe Grila

Pastrues Yndyre për Furra dhe Gril

Detergent per pastrimin e yndyrave te karbonizuara ne furra dhe zgare pjekie,  perdoret me sperkatje te vecante.  heq yndyrat e karbonizuara. Mund te perdoret direkt ose i holluar ne baze te prezences se pastertive nga 5 deri ne 10%