BEROL ANTICALCARE

BEROL ANTICALCARE

Solucion per nje trajtim te vecante, qe perdoret ne pjatalaresen dhe lavatricen tuaj. Ky trajtim behet çdo 6 muaj per te eliminuar krejtesisht te gjithe kriprat gelqerore nga tubat, filtrat, rezistencat brenda makines larese. Kryen veprim te menjehershem. Shkrin kriprat e gelqeres  ne tubat e holle, ndihmon ne ruajtjen e pajisjeve, dhe rikthen efikasitetin e tyre.

 

Category: