Miresevini

Ne Faqen Tone Zyrtare

Vizitoni faqen tone per tu njohur me te gjitha produktet profesionale ne fushen e detergjenteve. Ne Chimipoint cdo klient eshte unik, dhe cdo zgjidhje eshte e pershtatur, nga formulimi deri ne procesin e paketimit. Chimipoint eshte nje pergjigje per profesionistet e pastrimit.

Disa nga produktet tona :