Lider ne prodhimin

e detergjenteve profesionale

Chimipoint fillon udhetimin e saj te gjate ne vitin 2016, duke krijuar nje model inovativ ne zhvillimin e detergjenteve profesionale dhe ne gjetjen e zgjidhjeve specifike per kerkesat me te ndryshme te konsumatoreve. Me kalimin e kohes, Chimipoint eshte rritur, duke mbajtur nje identitet te forte , te orientuar drejt fleksibilitetit dhe krijimtarise. Kompetenca teknike, perpikmeria ne sherbimin ndaj klientit ato jane nje garanci per seriozitet dhe vendosmeri ne nje kompani. Cdo klient eshte unik, dhe cdo zgjidhje eshte pershtatur, nga formulimi ne paketim, Chimipoint  eshte nje pergjigje per profesionistet e pastrimit.

Tek ne do te gjeni

zgjidhjen specifike per kerkesa te ndryshme

laundry-detergent-measuring-spoon

Lende te para

Detergjent

Per kuzhine

Per tualet

Nese deshironi te porosisni produktet tona

na kontaktoni permes informacioneve

info@chimipoint.com

+355 52 265123

+355 69 621 2160