BEROL DETERGENTE SGRASSANTE

BEROL DETERGENTE SGRASSANTE

Pastrues I forte dhe efikas per eleminimin e papastertive nga yndyrnat ushqimore. Gjen perdorim ne bare, restorante, hotele, mensat, etj dhe industriu shqimore. Produkt i udhezueshem te perdoret direkt ose I holluar ne varesi te papastertive. Duhet ta lejme te veproje disa minuta, pastaj ta shperlajme me uje.

Category: