BEROL BANJO

BEROL BANJO

Anticalcare eshte nje detergjent per pastrim ditor te hidrosanitareve ne banjo. Eshte ideal per eliminimin e shpejte te papastertive te perditshme. Heq smercin dhe papastertite qe vendosen ne siperfaqe duke i lene ato te shndriteshme. Arome e saj le ndjesi te pastertise në mjedis.

Category:

Description

FUSHAT E APLIKIMIT DHE PERDORIMIT:

Detergjent kundra smercit, specifike per siperfaqet banjo dhe ambiente hidrosanitare te tilla si lavamane, rubineta, pllaka, kabina dushi etj. Mos e perdorni ne siperfaqet e mermerit dhe te gurit natyror. Gjen perdorim ne bare, restorante, hotele, komunitete, mensat, institucionet, spitalet, etj.

DOZIMET DHE METODAT E PERDORIMIT:

Spruzoni ne siperfaqet qe duhet te pastrohen, le te veproje disa sekonda, ne varesi te shkalles se konsistences se kriperave gelqerore, Shperlajeni dhe pastaj kalojeni me nje lecke microfiber,

PRODUKTI PËR PËRDORIMIN PROFESIONAL

pH: 2.30 ± 0.30