Pastrues Yndyre per Furra dhe Grila

Pastrues Yndyre për Furra dhe Gril

Detergent per pastrimin e yndyrave te karbonizuara ne furra dhe zgare pjekie,  perdoret me sperkatje te vecante.  heq yndyrat e karbonizuara. Mund te perdoret direkt ose i holluar ne baze te prezences se pastertive nga 5 deri ne 10%

Category: