BEROL BRILLANTANTE

L10.00L30.00

BEROL BRILLANTANTE

Solucion shkelqyes per shpelarjen perfundimtare te eneve ne makina pjatalarese per perdorim profesional.  Lehteson tharjen, shmang formimin enjollave ne ene te ndryshme, i pershtatshem per ujra te cdo lloji fortesie.

Clear
Category: SKU: N/A

Description

PËRDORIMI DHE DOZA:

Ne fazen e shpelarjes, hedhini 1-2 gr per cdo liter uji te perdorur nga makina, ose ndiqni keshillat e prodhuesit te makines.  per dozim me pompe nga makina pjatalarese per te njejten doze te rekomanduar 1-2gr.