Miresevini

Ne Chimi Point

Chimipoint  fillon udhetimin e saj te gjate ne vitin 2016, duke krijuar nje model inovativ ne zhvillimin e detergjenteve profesionale dhe ne gjetjen e zgjidhjeve specifike per kerkesat me te ndryshme te konsumatoreve. Me kalimin e kohes, Chimipoint eshte rritur, duke mbajtur nje identitet te forte , te orientuar drejt fleksibilitetit dhe krijimtarise.

Produkte

Shumellojshmeri Produktesh

Tek Ne Do Te Gjeni

Detergjente per